Senaste inläggen

Av M. - 14 oktober 2009 15:08Idag kom "Kattis & co" i brevlådan. På omslaget står det bland annat: Blir du kär i skitstövlar? Stefan Einhorn förklarar varför.


Jaha, är det många som gillar dåliga stövlar? Är det såna man köper på Skopunkten, kanske?


Det var först när jag kollat inne i tidningen som jag fattade grejen.


M.ANNONS
Av M. - 1 oktober 2009 22:35

Ikväll på väg hem från jobbet såg jag en jäkligt kul grej:


3 coola killar försökte putta igång en Ferrari. Det gick inte så bra, den startade inte. Det var det roligaste jag skådat på länge!


  


M.ANNONS
Av M. - 28 september 2009 14:09Jag är inge vidare på det här med överraskningar. Nu (igen) är mitt överraskningsmoment i stor fara!


Gubben fyller snart år. Jag vill ju gärna smussla lite Tyst Okej. Jag köpte biljetter till hela familjen till "Walking with dinosaurs" för att vi skulle gå på hans födelsedag. Sen köpte jag biljetter till räkkryssning till bara vi två. Han älskar räkor. Betalt och bestämt och bokat och barnvaktsfixat och allt. Ute i god tid. Men det har sina sidor att vara ute i god tid. Som när man blir avslöjad och det känns jobbigt att planera om och boka om.


För ett par veckor sedan kom Gubben på att vi kunde gå på "Walking with dinosaurs". Han är lite Blocketberoende och vill gärna ha saker att leta efter. Så han genomsökte Blocket och Tradera efter biljetter. Jag gick omkring honom och fnyste åt hans idé och sa att det där är barnen nog lite för små för, sörru! Vi ska nog inte gå på det! Han tyckte nog att jag var lite tråkig men han accepterade snart och respekterade att jag inte ville gå. Puh...


Vad tror ni Gubben gör sen? Jo, han börjar försöka logga in på Börjessons för att kolla biljetter till räkkryssning. Som tur är är han lite bakom tangentbordet ibland så han lyckades inte! Puh... Igen...


Ett par dagar senare råkade vi gå förbi en bank. Just då, inte en dag senare eller i nästa vecka -utan just då... Just då skall Gubben äntligen göra slag i saken och fixa så att vi får tillgång till varandras internetbank!!! Vi har pratat om det med det har inte blivit av. Jag bönade och bad att vi skulle skita i det och gå nån dag utan barnen, han veeeet ju hur det är att ha med sig dom små yrvädrena in i banken! Skitjobbigt! Kom nu går vi!


Men nej. Gubben körde brutalt över mig och gick in i banken och gjorde slag i saken. Ja, det var bara att pallra efter med barnen (dom sistnämnda hade kastanjer med sig som dom kastade till varann. Nu är dom inte så himla pricksäkra och bollkänsliga så det yrde både 3 kastanjer och 2 barn i hela banklokalen). Jag jagade barn och kastanjer och sen var det dags för signaturen. Jag kunde ju inte stå där och vägra skriva på. Så jag skrev på dom jävla papprena om internetbank och tjejen i kassan kvittrade: "Jahapp, då har ni stenkoll på varann, nu då!"


Jojo. Jag tackar, jag.


Sen var jag sur en halv dag. Jag gillar inte att bli överkörd. Speciellt inte med detta just nu.


Jag har ju betalat allt med kortet! Om man vill veta vad jag kokar ihop för överraskningar är det bara att läsa innantill! Fan också. Hoppas, hoppas att han inte har snokat och att han inte snokar denna veckan! Vi ska ut på sjön och äta räkor på fredag. Tills dess håller jag tummarna att det håller!


M.Av M. - 9 september 2009 18:20Vi var på Torget och där träffade vi en före detta granntant från där vi bodde för 3 år sen. "Hej, hej, det var ett tag sen, hur är det, trivs ni, jaså, och så vidare."


Granntanten frågade: "Är Storebror fortfarande lika vild?"

Jag: "Jovisst, det är han nog."

Granntanten: "NÄ! DU SKOJAR!!!"

Jag: "Öööhh... Nä..."


Det är inte utan att jag blev lite stolt Glad I samma stund hystade Storebror med ett glatt tjut upp sin tröja i stormvinden så att den flög all världens väg. Jag fick snabbt avsluta samtalet med granntanten och jaga rätt på tröjan.


M.Av M. - 8 september 2009 15:00Varför???


Varför måste barnen vilja exprimentera med diskmedel, mjölk, vatten, karamellfärg och slime? Och varför måste jag vilja vara en tillåtande mamma som önskar dom små att få utforska och upptäcka vad som händer när man blandar diskmedel, mjölk, vatten, karamellfärg och slime?


Varför kunde jag inte bara stoppat detta i tid? Typ sagt "Nej, inga experiment idag."


Varför har vi över huvud taget karamellfärg hemma?


Nåja, nu är exprimentet över och jag bevarade mitt lugn (nåja) hela vägen. Nu spelar dom TV-spel istället och jag kan andas ut.


M.

Av M. - 7 september 2009 07:13OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS!


För en liten stund sen när jag väckte Lillebror:


"Mamma, ska jag till dagis idag?"

"Nej, du är ledig."

"Vilken dag är det idag?"

"Måndag."

"Nej, det är det inte. Dom har slutat med måndag."


Men detta är ju strålande nyheter! Aldrig mer måndag!


M.Av M. - 5 september 2009 10:56Säg mig vad som inte finns nuförtiden? Detta spelet spelade killarna förut idag. Dom tycker att det är jättekul.Hmmm?


M.

Av M. - 19 augusti 2009 12:29En kommentar till att Storebror yttrat sig i aulan på sin första skoldag: "Ja, så blir det när dom får prata hela, hela tiden".


Att sprudla är ingen rättighet, tycker en del.


Jag ber min bön igen. Må vi aldrig ta dig ifrån dig. Du, min Hjärtefröjd.


M.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se